Vaderdag staat weer voor de deur en dus het is tijd om de mannen in ons leven te laten zien hoeveel we van ze houden. Maar laten we eerlijk zijn, het vinden van het perfecte cadeau voor vader kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig staan wij voor je klaar met 10 geweldige cadeau-ideeën die cool, origineel & stoer zijn!

Bekijk alle cadeau ideetjes voor Vaderdag!

1. ARMBAND | PAPA IN MORSE - € 10,95

Wil je papa verrassen met een speciaal cadeau met diepere betekenis dat zijn unieke rol als papa benadrukt? Ontdek onze prachtige armband met de tekst 'papa' in morsecode! Klik op de foto om deze armband te shoppen.

Armband morsecode papa

 

2. SET DIY YOUR GIN - €49,90

Verras papa maakt met deze set waarmee hij in een handomdraai zijn eigen gin kan maken. Klik op de foto om deze set te shoppen.

3. TRIO WINE GUMMIES - € 23,5

Is jouw papa een wijnliefhebber en ben je op zoek naar een verrukkelijk en uniek geschenk? Ontdek onze heerlijke wijnsnoepjes, een onweerstaanbare combinatie van wijn en snoep! Deze smaakvolle lekkernijen zijn geïnspireerd op de meest geliefde wijnen en bieden een speelse twist aan de traditionele wijnbeleving. Klik op de foto om deze wijnsnoepjes te shoppen.

Trio wine gummies

4.  BBQ SET " La père-fection"- € 34,95

Streeft je papa altijd naar de perfectie tijdens het barbecueën? Met deze set wordt hij ongetwijfeld de koning van de grill. Klik op de foto om deze bbq set te shoppen.

5.LED SPEAKER / KOELEMMER - € 45

Maak Vaderdag dit jaar extra speciaal door je vader te verrassen met onze LED-koelemmer en speaker. Het perfecte cadeau voor de papa's die altijd klaarstaan voor gezelligheid en plezier. Klik op de foto om deze speaker/koelemmer te shoppen. 

 Led Speaker Koelemmer

6. SHAKERSET - € 25

Vier Vaderdag met stijl en geef je vader de ultieme cocktailervaring met onze cocktail shakerset! Deze complete set bevat alles wat hij nodig heeft om de perfecte cocktails te mixen en indruk te maken op vrienden en familie.Klik op de foto om deze shakerset te shoppen. 

 Cocktail shakerset

7. DECORATIEVE WERELDKAART - € 49,50

Geef papa een cadeau dat zijn passie voor reizen weergeeft.Het is een uniek en betekenisvol geschenk dat zijn avontuurlijke geest zal koesteren en hem altijd zal herinneren aan de onvergetelijke momenten die hij heeft beleefd. Shop de wereldkaart door op de foto te klikken.

8. TASTING GLASS - € 39

Voor de echte levensgenieter hebben we het perfecte geschenk: ons stijlvolle tasting glass! Laat je vader genieten van zijn favoriete drankjes in dit elegante glas dat ontworpen is voor een optimale smaakbeleving.Shop het tasting glas door op de foto te klikken.

Tasting glass

9. FLESSENOPENER OPA/PETER - € 8,50

Voor de liefste opa en stoerste peter die altijd klaarstaan met een koud drankje, hebben we de perfecte houten flessenopener! Deze unieke opener is niet alleen functioneel, maar ook een speciaal cadeau waarbij ze steeds aan je zullen denken, bij elk drankje die ze zullen openen. Shop de flessenopener door op de foto te klikken.

Flessenopener Liefste opa

10. TAFEL BBQ - € 69,5

Verras je vader met deze tafel barbecue op Vaderdag en geef hem de mogelijkheid om zijn grillkunsten te tonen. Het is een geweldig cadeau dat zijn passie voor barbecueën zal versterken en mooie herinneringen zal creëren tijdens gezellige familiebijeenkomsten en buitenevenementen. Shop de tafel bbq ball door op de foto te klikken.

 Tafel bbq

Door Hélène Gheysens

Laat een reactie achter

Alle blogs bekijken

10 originele geschenken voor Moederdag!

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw mama te verrassen en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Om jouw zoektocht naar het perfecte gesc...

Kerst inspiratiegids

Weet je niet wat te geven voor Kerst & Nieuwjaar? Laat je inspireren door onze geschenken catalogus. Download de kerstgids nu: