Een kleine woonkamer is super gezellig, maar niet altijd even handig. Hoe benut je de ruimte zo optimaal mogelijk? Met deze 3 tips lijkt jouw woonkamer meteen ruimer.

1. LICHTE KLEUREN

Kleinere ruimtes hebben nood aan lichtere kleuren, want deze houden de ruimte luchtig. Een donkere accent kleur op de muur laat juist jouw ruimte kleiner ogen. Kies dus voor lichte kleuren zowel op de muur als de vloer.

 

3 tips om jouw woonkamer ruimer te doen lijken

 

2. LESS IS MORE

Een ruimte die vol met meubels staat voelt druk aan. Breng rust in jouw woonkamer en kies voor enkele statement meubels zoals zetel, salontafel of leuke lamp. 

 

Less is more voor kleinere ruimtes

3. RONDE VORMEN

Wist je dat meubels met ronde vormen plaats besparen? Ga voor een ronde salon tafel of zelf eettafel. Er kunnen meer mensen zitten aan een ronde tafel en het is ook nog gezelliger, omdat je met iedereen kan praten ipv enkel de personen die naast je zitten.

Ronde vormen doen ruimtes groter lijken

Bij Moonmadestars kan je heel wat leuke statement pieces vinden om jouw woonkamer of andere ruimtes in te richten. En als je rekening kan houden met bovenstaande tips heb je in no time een gezellige, maar ook ruimer ogende woonkamer ingericht.

CHAPEAU LAMPENKAP (klik op de foto om deze te shoppen)

Chapeau lampenkap

STATEMENT VASE (klik op de foto om deze te shoppen)

 Statement vase

 

SALONTAFEL ROND (klik op de foto om deze te shoppen)

Salontafel rond

SET STOELEN WIT (klik op de foto om deze te shoppen)

Set tafelstoelen wit

Hierboven kan je slechts een greep uit ons assortiment vinden. Neem gerust een kijkje op de webshite. Vind je niet wat je zoekt? Laat het gerust weten en ik help je in jouw zoektocht!

Liefs 
Hélène

Door Hélène Gheysens

Laat een reactie achter

Alle blogs bekijken

Interieur trends 2023 - duurzaam wonen

Duurzaam wonen is dé woontrend in 2023! Lees hier hoe jij deze trend bij jouw thuis kan toepassen. Cocooning is één van de grootste gevolgen van de...

10 originele geschenken voor Moederdag!

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw mama te verrassen en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Om jouw zoektocht naar het perfecte gesc...