Over mij

 

Ik ben Hélène - het gezicht achter Moonmadestars - optimo positivo, girl mom van 2 zeer actieve meiden, getrouwd met "the best hubby in the world", fashion & interior addict. Ik hou van een kick-ass work-out & kijk elke week het meest uit naar het moment dat we met ons gezinnetje kunnen apéritieven.

LOVE what you do, DO what you LOVE!

Dat is exact de reden waarom ik met Moonmadestars gestart ben!

Na één van de moeiilijkste periodes uit mijn leven, waarin ik mezelf totaal voorbij was gelopen, heb ik één van de strafste beslissingen in mijn leven genomen. Ik besloot een totaal andere wending aan mijn leven te geven door deeltijds te gaan werken en daarnaast iets te doen waar ik ECHT energie van krijg en waar ik mijn creativiteit de vrije loop in kan laten gaan. 
Moonmadestars by Hélène was born en nu run ik elke dag met veel passie en boordevol energie deze webshop met als doel jullie blij te maken! Elk seizoen vraagt om een andere sfeer en daar help ik jullie heel graag bij met een selectie van trendy woonaccessoires. Bij het samenstellen van mijn assortiment zoek ik steeds de leukste producten voor jouw interieur uit. Ik combineer zachte kleuren, natuurlijke & duurzame materialen met hier en daar een stoer accent om jouw interieur net dat tikkeltje meer te geven. Naast het aanbod van woonaccessoires bied ik ook een superleuk assortiment aan papierwaren, geschenk artikelen en lifestyle producten. Ik inspireer jullie graag verder op mijn social media kanalen.

Veilig online winkelen

Omdat ik je als klant wil verzekeren dat je bij MOONMADESTARS veilig & vertrouwd online kan winkelen, heb ik een certificatie bekomen van de stichting WebwinkelKeur. Je kan deze herkennen & consulteren door op het roze icoontje links (via pc) of bovenaan (via mobiel) het scherm te klikken. Daar kan je steevast ook reviews van andere klanten lezen, evenals jouw eigen aankoopervaring achterlaten.

Ik toon je ook graag enkele van mijn favoriete producten:

1. Wellmark Relax set 
Goed voor het milieu zijn deze herbruikbare flessen met een éénvoudig, maar enorm stijlvol design. Heerlijk cadeau, maar nog leuker voor jezelf.
Set Relax Herbruikbare flessen meet eenvoudig design
2. Sieraden
Halskettingen, armbanden, ringen,... ik hou ervan om ze te mixen & matchen. En het leuke ervan is dat ze een achterliggende betekenis hebbben door de edelstenen of tekst.

Handgemaakte sieraden met betekenis

3. Vazen & bloempotten

 Wat hou ik ervan om de natuur naar binnen te brengen. Daarom kies ik steevast de leukste vormen uit en als het handgemaakt is ben ik al helemaal verkocht. Deze XL glazen vazen vind ik echt hét einde!

Vazen

4. Lampen

Ik heb ook een zwak voor lampen, ik zou ze overal plaatsen zodat ze een heerlijke sfeer kunnen creëeren. 

Deze led lamp is van Belgisch design, kan worden opgeladen en zorgt voor een gezellige sfeer zowel binnen als buiten.

Dentelles led lamp 

5. Handgemaakte mok in keramiek

Deze handgemaakte mok in keramiek is mijn favoriet om mijn thee in the drinken, bovendoen kan deze ook  in de vaatwasser! win win!

Mok me time

Liefs
Hélène