Bomenplantactie

Sinds april 2023 zal 259 m² bomen worden aangeplant in het Atlantische Woud in Brazilië!

A single tree produces a million leaves, imagine what a forest can do.
goforest.be
Bossen remmen de klimaatverandering af en vormen het belangrijkste reservoir voor biodiversiteit. Helaas is ontbossing vandaag een van de grootste bedreigingen voor onze planeet. Samen kunnen we een groenere wereld creëren. Niet alleen voor ons, maar ook voor de toekomstige generaties.
Moonmadestars wil graag haar steentje bijdragen aan een groenere & gezondere leefomgeving. Hiervoor werk ik samen met Go forest, dewelke projecten over de hele wereld steunt.

Bij elke aankoop die je in de webshop maakt, help je mee bomen planten.

 

Retopia is een samenwerking tussen Arne Quinze en Go Forest. Arne Quinze is een Belgische hedendaagse kunstenaar, schilder en beeldhouwer. Met dit project wil Arne het voortouw nemen en zijn netwerk activeren om het Atlantische woud te herstellen in zijn tweede thuis: Brazilië.

Samen zullen we de gefragmenteerde stukken van het heterogene Atlantische Woud weer met elkaar verbinden door boscorridors te behouden en aan te leggen met behulp van verschillende bosherstelmethoden. Het uiteindelijke doel is dat het bos weer één geheel wordt en de natuur weer vrij kan groeien, zoals vroeger, ten gunste van de plaatselijke bevolking, fauna en flora.

CHECK OUT THE RETOPIA PROJECT

 
MOONMADESTARS IS A PROUD MEMBER OF GO FOREST!
Member of Go Forest